Εταιρικό Προφίλ

Ιστορικό

Η εταιρεία 3 Lines Α.Ε.Β.Ε.ιδρύθηκε το 1983 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Ήταν η πρώτη εταρεία στην Ελλάδα η οποία ασχολήθηκε με την παραγωγή σε πατάκια αυτοκινήτου από μοκέτα.
Η παραγωγή και οι πωλήσεις ήταν στην αρχή επικεντρωμένες στην Ελληνική αγορά.

Τα επόμενα χρόνια η εταιρεία 3 Lines Α.Ε.Β.Ε. ανέπτυξε και δεύτερη γραμμή παραγωγής καλυμμάτων καθισμάτων αυτκοκινήτου, πλατοκαθισμάτων, μαξιλαράκια ζωνών ασφαλείας, και επίσης ξεκίνησε να εμπλουτίζει την γκάμα των πριόντων της με άλλα είδη και αξεσουαρ αυτοκινήτου από την εγχώρια αλλά και την διεθνή αγορά.
Το 2003 η εταιρεία μετακόμισε όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής της, τα γραφεία και τις αποθήκες στην βιομηχανική περιοχή Μάνδρας Αττικής, 25χιλ από το κέντρο της Αθήνας.
Με τις επενδύσεις των τελευταίων ετών σε μηχανολογικό εξοπλισμό και στις τελευταίες τεχνολογίες παραγωγής η εταιρεία έχει βελτιώσει την δυνατότητα παραγωγής της και σήμερα με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας θεωρείται ο μεγαλύτερος κατασκευαστής και διανομέας σε πατάκια αυτοκινήτου στην Ελληνική αγορά.
Επιπρόσθετα, ο συνεχής εμπλουτισμός με νέα προϊόντα της γκάμας προϊόντων της εταιρείας και η συνεργασίας της με γνωστά ευρωπαϊκά ονόματα έχουν προσφέρει στην εταιρεία μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Η εταιρεία 3 Lines A.E.B.E. έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της σας ένας από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες-προμηθευτής.

Σκοπός

Η κάλυψη των αναγκών του τελικού καταναλωτή με προϊόντα που έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής αποτελεί τον σκοπό της εταιρείας μας.

Η εφαρμογή του πιστοποιημένου συστήματος ελέγχου ποιότητας ISO 9001:2008 σε όλη την λειτουργία της εταιρείας και σε συνδυασμό με την χρησιμοποίηση των τελευταίων τεχνολογιών στην παραγωγή για τα πατάκια αυτοκινήτου, εγγυώνται την σταθερή ποιότητα.

1
2
3
4
5
6