• Line Exclusiue Adapted Car Mats

  Line Exclusiue Adapted Car Mats

  Πατάκια Αυτοκινήτου Προσαρμοσμένα Ανα Μάρκα.
 • Αρωματικά αυτοκινήτου SENSES

  Αρωματικά αυτοκινήτου SENSES

  Κατασκευασμένα 100% στην Ιταλία, η σειρά "SENSES" αποτελείται από μία ποικιλία συναρπαστικών αρωμάτων και από πασίγνωστες κολώνιες.
 • Καλύμματα τιμονιού σειρά FORCE

  Καλύμματα τιμονιού σειρά FORCE

  Νέα άφιξη από μοντέρνα και κλασικά σχέδια καλυμμάτων τιμονιού σειρά "FORCE", Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας γνήσιο δέρμα και απομίμηση γνήσιου δέρματος.
 • Spike Spider

  Spike Spider

Strongest Companies In GREECE
Strongest Companies
In Greece

Η εταιρεία 3Lines Α.Ε.Β.Ε. εντάχθηκε τον Ιούλιο του 2010 στην κοινότητα των Strongest Companies In Greece.

Read more

ISO 9001:2008

Η εταιρεία 3Lines A.E.B.E. πιστοποιήθηκε με την τελευταία έκδοση του ISO 9001:2008.

Read more

Πυροσβεστήρες 3Lines
Πυροσβεστήρες 3Lines

Αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη εταιρεία συντήρησης και αναγόμωσης πυροσβεστήρων.

ISO 9001: 2008

Η εταιρεία 3 Lines A.E.B.E. πρόσφατα πιστοποιήθηκε με την τελευταία έκδοση του ISO 9001:2008 για την συνολική της λειτουργία.

Η εταιρεία είχε πιστοποιηθεί για την ανάπτυξη και εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2000 από τις 19 Φεβρουαρίου 2008 αλλά πρόσφατα πιστοποιήθηκε με την τελευταία έκδοση του 2008.

ISO 9001 2008
Iso9001 2
Iso9001 3

Strongest Companies In GREECE

Η εταιρεία 3 Lines Α.Ε.Β.Ε. εντάχθηκε τον Ιούλιο του 2010 στην κοινότητα των Strongest Companies In GREECE, Μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις μπορεί να ενταχθεί στην κοινότητα των Strongest Companies In GREECE.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει αξιολογηθεί από την ICAP με υψηλό Credit Rating και συνεπώς έχει ενταχθεί στις “STRONGEST COMPANIES IN GREECE” ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική μας ικανότητα είναι πραγματικά ισχυρή.

Οι “Strongest Companies in Greece” είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης(credit ratings) της ICAP Group.

Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων.

Μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα έχει τα απαραίτητα κριτήρια για να ενταχθεί στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece”.

Συνεπώς, η συμμετοχή στην κοινότητα είναι σχετικά αποκλειστική, και τα μέλη της είναι πράγματι οι πιο έμπιστες πιστοληπτικά εταιρείες στην Ελλάδα.

Strongest Companies In GREECE

Εταιρικό Προφίλ

Ιστορικό

Η εταιρεία 3 Lines Α.Ε.Β.Ε.ιδρύθηκε το 1983 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Ήταν η πρώτη εταρεία στην Ελλάδα η οποία ασχολήθηκε με την παραγωγή σε πατάκια αυτοκινήτου από μοκέτα.
Η παραγωγή και οι πωλήσεις ήταν στην αρχή επικεντρωμένες στην Ελληνική αγορά.

Τα επόμενα χρόνια η εταιρεία 3 Lines Α.Ε.Β.Ε. ανέπτυξε και δεύτερη γραμμή παραγωγής καλυμμάτων καθισμάτων αυτκοκινήτου, πλατοκαθισμάτων, μαξιλαράκια ζωνών ασφαλείας, και επίσης ξεκίνησε να εμπλουτίζει την γκάμα των πριόντων της με άλλα είδη και αξεσουαρ αυτοκινήτου από την εγχώρια αλλά και την διεθνή αγορά.
Το 2003 η εταιρεία μετακόμισε όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής της, τα γραφεία και τις αποθήκες στην βιομηχανική περιοχή Μάνδρας Αττικής, 25χιλ από το κέντρο της Αθήνας.
Με τις επενδύσεις των τελευταίων ετών σε μηχανολογικό εξοπλισμό και στις τελευταίες τεχνολογίες παραγωγής η εταιρεία έχει βελτιώσει την δυνατότητα παραγωγής της και σήμερα με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας θεωρείται ο μεγαλύτερος κατασκευαστής και διανομέας σε πατάκια αυτοκινήτου στην Ελληνική αγορά.
Επιπρόσθετα, ο συνεχής εμπλουτισμός με νέα προϊόντα της γκάμας προϊόντων της εταιρείας και η συνεργασίας της με γνωστά ευρωπαϊκά ονόματα έχουν προσφέρει στην εταιρεία μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Η εταιρεία 3 Lines A.E.B.E. έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της σας ένας από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες-προμηθευτής.

Σκοπός

Η κάλυψη των αναγκών του τελικού καταναλωτή με προϊόντα που έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής αποτελεί τον σκοπό της εταιρείας μας.

Η εφαρμογή του πιστοποιημένου συστήματος ελέγχου ποιότητας ISO 9001:2008 σε όλη την λειτουργία της εταιρείας και σε συνδυασμό με την χρησιμοποίηση των τελευταίων τεχνολογιών στην παραγωγή για τα πατάκια αυτοκινήτου, εγγυώνται την σταθερή ποιότητα.

Profile
Profile
Profile
Profile
Profile
Profile

Οι δραστηριότητες της εταιρείας 3 Lines Α.Ε.Β.Ε. χωρίζονται σε δύο τομείς:

1) Παραγωγή

α) Πατάκια αυτοκινήτου από μοκέτα
Η εταιρεία είναι ο πρώτος κατασκευαστής σε πατάκια αυτοκινήτου από μοκέτα στην Ελλάδα.
Κατασκευάζουμε μία ευρεία γκάμα από πατάκια αυτοκινήτου σε πολλές ποιότητες μοκέτας οι οποίες είναι πάντα σταθερές στην γκάμα μας και σε non woven και σε tufted μοκέτες και με διάφορων ειδών υποστρώματα.
Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να φτιάξουν το πατάκια τους ακριβώς όπως το επιθυμούν εννοώντας να διαλέξουν το είδος και το χρώμα του ρελιού, το είδος του πατήματος στο κομμάτι του οδηγού, το λογότυπο, το κέντημα και τα κουμπώματα ασφαλείας.
Όλα τα ανωτέρω χαρακτηριστικά μπορούν να κάνουν το πατάκι μοναδικό, διαφοροποιημένο με το δικό του προφίλ.

Πατάκια αυτοκινήτου διεθνή τύπου: Με δύο πατρόν διεθνή τύπου τα οποία είναι σταθερά στην γκάμα μας και έχουν δοκιμαστεί σε όλα τα νέο στόλο των αυτοκινήτων, μπορούμε να εγγυηθούμε για μέγιστη κάλυψη στο σύνολο του στόλου των αυτοκινήτων.
Φυσικά οποιοδήποτε άλλο διαφορετικό πατρόν διεθνή τύπου δύναται να κατασκευαστεί πάντα βασισμένο στις ειδικές απαιτήσεις και προδιαγραφές του πελάτη.

Πατροναρισμένα πατάκια αυτοκινήτου: Βασιζόμενοι στην ευελιξία της γραμμής παραγωγής μας και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας μιας και ένα μόνο σετ μπορεί να κατασκευαστεί και να παραδοθεί στον πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε 100% πατροναρισμένα πατάκια αυτοκινήτου για όλα τα μοντέλα με άριστη εφαρμογή κατασκευασμένα 100% σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές του πελάτη.

β) Πλατοκαθίσματα
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία 3 Lines Α.Ε.Β.Ε. έχει επικεντρώσει την δεύτερη γραμμή παραγωγής της μόνο στην κατασκευή πλατοκαθισμάτων.
Προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα υλικών όπως 100% βαμβακερά πετσετέ, δερματίνες, πολυεστερικά με τα οποία κατασκευάζουμε διεθνή τύπου πλατοκαθίσματα για τα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών.

2) Εισαγωγές & χονδρική πώληση

Η εταιρεία 3 Lines A.E.B.E. είναι δομημένη και οργανωμένη σε κάθετη μορφή.
Η εταιρεία ελέγχει όλα τα στάδια από την εισαγωγή των πρώτων υλών και των έτοιμων εμπορευμάτων μέχρι την αποθήκευση και την «πόρτα-πόρτα» πώληση των παραγομένων και εισαγομένων ειδών με την δικιά της ομάδα πωλητών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων είναι:

* Πατάκια αυτοκινήτου από μοκέτα
* Πατάκια αυτοκινήτου από λάστιχο
* Καλύμματα καθισμάτων
* Πλατοκαθίσματα
* Κουκούλες-Ηλιοπροστασίες
* Είδη φροντίδας-καθαρισμού και περιποίησης
* Υαλοκαθαριστήρες
* Είδη ασφαλείας
* Αλυσίδες-Αντιολισθιτικά συστήματα χιονιού
* Αρωματικά
* Λιπαντικά
* Αξεσουάρ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

* Lescot (Elf-Τotal είδη καθαρισμού-φροντίδας-Γαλλία)
* Confon Ag ( Spikes Spider- αντιολισθιτικά συστήματα-Ελβετία)
* Italscent Srl ( hypno- αρωματικά-Ιταλία)
* Merseta Ltd( stop fire-πυροσβεστήρες- Λιθουανία)
* Cap corp.(view max-υαλοκαθαριστήρες-Κορέα)
* Agripool Srl (Multigrip-υφασμάτινα αντιολισθιτικά-Ιταλία)
* Cervinka Czech Republic Sro (πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως-Τσεχία)

ΟΜΑΔΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Οι πωλητές της εταιρείας επισκέπτονται καθημερινά όλα τα σημεία πώλησης της εταιρείας με σκοπό την ενημέρωση, την παραγγελιοληψία καθώς και το service του ραφιού των καταστημάτων.
Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται με τον ιδιόκτητο στόλο τον οχημάτων της εταιρείας καθημερινά εντός Αττικής και μέσω μεταφορικών εταιρειών στην υπόλοιπη Ελλάδα.

ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

* Κεντρικοί εισαγωγείς αυτοκινήτων
* Ανεξάρτητοι διανομείς αυτοκινήτων
* Αλυσίδες καταστημάτων ειδών αυτοκινήτου
* Ανεξάρτητα καταστήματα ειδών αυτοκινήτου
* Πρατήρια υγρών καυσίμων
* Σταθμοί εξυπηρέτησης-πλυσίματος αυτοκινήτων

ActivitiesFacilities
ActivitiesFacilities
ActivitiesFacilities
ActivitiesFacilities
ActivitiesFacilities
ActivitiesFacilities

LINE IN Μοκέτα Προσφοράς

LINE IN Μοκέτα Προσφοράς

Κατασκευασμένο από μοκέτες προσφοράς βάρους 400-500gr/m2(pile weight).
Αντιολισθητικό υπόστρωμα(granulate).
Ενίσχυση στο τεμάχιο του οδηγού από πλαστικό.
Ρελιασμένο με πλεχτό ρέλι.
Διατίθεται σε 4 χρωματικές παραλλαγές ρελιού.

Read more

Αρωματικό Senses Gold Spray

Αρωματικό Senses Gold Spray

Νέα αποσμητικά χώρου αυτοκινήτου από μοναδικά κορυφαία αρώματα.
Περιεχόμενο 100ml.

Read more

Καλύμματα τιμονιού σειρά FORCE

Καλύμματα τιμονιού σειρά FORCE

Νέα άφιξη από μοντέρνα και κλασικά σχέδια καλυμμάτων τιμονιού σειρά "FORCE".

Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας γνήσιο δέρμα και απομίμηση γνήσιου δέρματος.

Read more